Projectmanagement

Ambitie en partnerschap

Projectmanagement

Door het inzetten van de projectmanagers van Switchs heeft u direct professioneel projectmanagement in huis. Of dit nu tijdens een nieuwbouw-, verbouw- of renovatietraject is. Via heldere processen zetten wij uw plannen om naar uitvoering.

Wij staan voor kwaliteit, service, overeengekomen doorlooptijden en een uitstekend probleemoplossend vermogen. We managen het geheel van initiatie tot en met nazorg, maar uiteraard voeren wij ook projectonderdelen uit. We maken visualisaties en plannen en maken investeringen inzichtelijk. Daarmee voorkomen we onnodige kosten. U kunt rekenen op een hoge mate van betrokken- en verantwoordelijkheid. We staan u op ieder moment terzijde met advies en ondersteuning, waarbij vooraf volledige duidelijkheid bestaat over de kosten. We hebben een helder tarief voor planvorming en voor projectmanagement.

Door onze ervaring kunnen wij uw ideeën snel procesmatig vertalen naar Geld / Tijd / Kwaliteit. Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. De GOTIK-methode (geld, organisatie, tijd, informatie, kwaliteit) die wij hanteren, geeft professioneel inzicht in de werkwijze en het te verwachten resultaat van een huisvestingsproject.

Contact

U haalt met ons een innovatieve en onderscheidende visie op kwaliteit binnen. De Switchs werkwijze heeft zich bewezen in de afgelopen jaren. Wij zijn dan ook trots op onze uitgebreide referentielijst. Voor meer informatie neem contact op met Geoffrey van Oudenaarde,  g.van.oudenaarde@switchs.nl of 06-29546080.