Huisvestings specialisten met passie

Meer dan 12 jaar ervaring met huisvestingsprojecten

Creatief en verrassend

Switchs is een ambitieus en creatief full-service projectmanagement bureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van huisvestingsprojecten. En dat doen we al ruim 12 jaar. Onze drijfveer is om samen met onze klant een duurzame plek te creëren waar mensen met plezier kunnen werken, verblijven en elkaar ontmoeten.

Voor huurders en verhuurders

Wij adviseren huurders en verhuurders bij het maken van de vele keuzes op dit gebied; zowel strategisch als tactisch in de uitvoering. Wij vertalen uw wensen en eisen naar een creatief en verrassend concept en geven u snel inzicht in begroting en tijdsplanning. Zowel bij het invoeren van Het Nieuwe Werken en dit passend maken bij een nieuwe cultuur of een huisvesting dat flexwerken mogelijk maakt. Ook maken we inzichtelijk of u gewoonweg met minder m2 kunt volstaan.

Daarnaast ondersteunen wij eigenaren, beleggers en makelaars om de verhuur te bevorderen, bijvoorbeeld bij leegstand of bij een potentiële huurder. Het remarketen. We bereiden onze klant zo optimaal mogelijk voor op de nieuwe of aan te passen huisvesting en tegelijkertijd bewerkstelligen wij de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw project en staan uiteraard daar waar nodig tussen alle partijen op de betonnen vloer. U heeft slechts met één aanspreekpunt te maken, waardoor voor alle betrokkenen duidelijk is hoe de lijnen gedurende dit proces lopen.

Switchs turnkey projectmanagement – full service

Geoffrey van Oudenaarde
Adviseur 06-29546080
g.van.oudenaarde@switchs.nl