Werkwijze

Advies

Advies

Een huisvesting kan niet meer passend zijn op het gebied van bijvoorbeeld locatie, uitstraling, omvang, indeling of technische staat. Bij voorkeur worden wij zo vroeg mogelijk in een traject betrokken, zodat het advies al gedurende de planvorming van uw huisvestingstraject kan starten. Wij helpen u door goed naar u te luisteren en samen uitgangspunten te bepalen.

Wij houden van open communicatie en partnerschap. Met deze twee belangrijkste waarden ontstaat een hechte samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Switchs heeft een uitgebreid netwerk van partners. Creatieve en vooral betrouwbare uitvoeringspartners ondersteunen ons bij de diverse facetten van uw opdracht.

Ook gedurende de weg naar bijvoorbeeld een nieuwe huisvesting ondersteunen wij daar waar mogelijk. Bijvoorbeeld bij een contractbespreking, de overweging om te verhuizen, het vertalen van ideeën of het uitwerken van een aanbesteding. Dankzij onze ruime ervaring schakelen wij snel, bieden wij structuur binnen het proces en brengen wij kennis in. Wij maken met alle betrokken partijen afspraken over uitgangspunten, randvoorwaarden, aanpak, planning en de verdeling van taken en verantwoordelijkheden.

Switchs heeft al vele mooie projecten uitgevoerd. Van advisering bij een aanbesteding voor een stichting, het remarketen van gebouwen, tot en met de realisatie van intensieve afbouwprojecten. Voor alle projecten geldt onze maximale betrokkenheid waardoor we binnen de gestelde termijnen en budgetten blijven.

Contact

Op de projectlocatie bespreken wij graag al uw vragen en wensen. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. Voor meer informatie neem contact op met Geoffrey van Oudenaarde, g.van.oudenaarde@switchs.nl of 06-29546080.