Werkplekproject in Zeist

Opdrachtgever
Een bedrijf uit Zeist

Omvang
500m2

Locatie
Zeist

Expertises
Projectmanagement
Werkplekconcepten
Design & Build
Inrichting
Renovatie
Verbouwing

Een nieuwe werkplek

Hoe fijn samenwerken is het niet als de speerpunten van een bedrijf grotendeels overeenkomen met de onze?

Switchs mocht bij een bedrijf uit Zeist nieuwe werkplekken creëren welke onafhankelijke nascholing onderwijst voor zorgprofessionals voor de sectoren zorg, welzijn, detentie en gemeenten.

De drie speerpunten welke dit bedrijf hanteert haar kennis te organiseren zijn: onafhankelijkheid, deskundigheid en oprechte aandacht.

Dit project was voor ons een mooie uitdaging, waar we met oprechte aandacht en deskundigheid aan hebben gewerkt. Het doel van de nieuwe inrichting was om hier nascholing te onderwijzen voor zorgprofessionals. Het was belangrijk in elke ruimte een open en transparante uitstraling te creëren. In samenwerking met Jolanda de Boon van Joolsdesign hebben we werkplekken, een receptie en studieruimtes gecreëerd waar de sprekers onafhankelijk van elkaar kunnen onderwijzen zonder dat zij het gevoel hebben het contact met de overige deelnemers te verliezen. Voor ons was deze uitdaging weer een mooi bewijs, dat wij van deze opdracht een succes konden maken en wij vol vertrouwen verder kunnen gaan met het realiseren van mooie projecten. 

Switchs building value in property.